neljapäev, 17. november 2011

5.päev, 24. okt. Tutvume Hiina meditsiiniga



Kuigi algne plaan nägi ette Hiina müüri külastamist, siis päev algas hoopis kell 4 öösel kui ärkasin väga halva enesetundega, kaotasin 10-ks sekundiks teadvuse ning peale seda lõdisesin külmavärinates. Pärast mitmeid kõnesid sai Anna kiirabi kohale kutsutud ja viidi meid polikliinikusse, kus peale mõningaid teste tehti kindlaks, et mitmete asjaolude (külm, antibiootikumid, palju kõndimist, vee puudumine) koosmõjul oli mul tekkinud dehüdratsioon ja vaja oli ainult kõvasti vett juua, ühe päeva rahulikult olla ning kõik on jälle korras. Mainimata ei saa jätta, et raviarst Timur rääkis suurepärast inglise keelt, kuna oli varem töötanud USAs ja ka Aafrikas ning polikliinik ise tegi silmad ette kõigile Eesti omadele (nägi välja rohkem nagu mingi hotell).
Hotelli taksoga tagasi sõites ilmnes, et tegu oli esimese tõeliselt ilusa ehk päikselise ja suduvaba päevaga reisi jooksul. Ka dr. Timur ütles, et nii halbu päevi nagu viimased on olnud, ta Pekingis eriti näinud ei olegi.
Päeva veedamegi hostelis, ainult õhtuks toon tollesama toreda tädi käest taas seda head magushaput kana riisiga (nagu lubatud).


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar