teisipäev, 15. mai 2012

182.päev, 18. aprill. Lahkumine Limast. Anna maailmareisi lõpp


L: Käin veel viimast korda oma lemmiksöögikohas, samas kui Anna käib restoranis head ja paremat söömas (reisi viimasel päeval ju ikka võib). Ning hostelirahva lehvitamise saatel asume teele lennujaama. Peale minibussist maha minekut liigume mingite suurte hoonete suunas (meid pandi maha lausega „lennujaam on siin“). Ja kohe väravas tuleb meie juurde mingi mees ja küsib, et kas tahame lennata. Oleme väga skeptilised, kuid siiski järgneme sellele mehele mingi suurema maja teisele korrusele. Lennufirma kontorisse. 

Üritame selgeks teha, et tahame lennata ja mees „jaa-jaa“ korrates viib meid teise suure hoone alla. Teise kontorisse. Lõpuks Annal õnnestub seal ühele näitsikule seletada, et meil on piletid olemas. Et tahame lennujaama. Naine näitab kaugele eemale, teisele poole maanteed.

Läheme väravast välja, üle silla ja jõuame õigesse lennujaama. Õnneks ajavaru on meil suur. Teeme check-in´i, joome viimase õlle ja sööme viimase toidu. Vaatame eri poodides ringi. Sattume naiste aksessuaaride poodi, kus kõik maksab 30 soli (125 kr) ning Anna ostab veel omale ridiküli. Kui lõpuks Anna väravani jõuame (tema lend läheb enne), siis pardaleminek juba käib ja hüvastijätuks eriti aega ei jäägi. Vaatan, kuni Anna kaob seina taha. Löön oma allesjäänud paar tunnikest lennujaamas surnuks ja lähen seejärel Rio de Janeiro lennuki peale.

Nagu hiljem kuulsin, ei olnud Anna reis kergete killast. Üle Atlandi Madriidi lennates oli kõrval kogu aeg laps nutnud, nii et ta magada ei saanud. Soomes oli ta läinud algul valesse sadamasse (Viking Line´i omasse) ja seejärel oma hiiglaslike kottidega (andsin kõik üleliigse talle kaasa) jooksnud sealt Lindaline´i omasse. Aga vähemalt jõudis ilusti Eestisse tagasi.

Anna maailmareisi marsruut

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar