reede, 25. oktoober 2013

10. päev, 18. okt. Isla Mujeres. Šveitsi, Belgia ja Iisraeli-vene tüdrukud



Päeval käime pool saart läbi ja näeme ka, kuidas lihtsamad inimesed elavad. Õhtul on meie hostelis täiskuupidu. Seekord mängitakse rohkem tavalist klubimuusikat, kui kohalikke rütme. Veedan õhtu kahe Šveitsi ja ühe Belgia tüdruku seltsis, kes saabusid eelmisel õhtul meiega samasse tuppa. Ilmselt nad ka seal väga hästi ei maganud, sest alguses tahtsid nad hommikul kohe ära minna, hiljem siiski mõtlesid ümber.

Melanie töötas Šveitsis mitu aastat rõivapoe juhatajana, kuid siis otsustas reisima hakata. See oli juba ca aasta tagasi ja edasi läheb ta peale lühikest pausi kodus Austraaliasse. Aline on tema õde, kes talle paariks nädalaks Mehhikosse külla tuli. Sophie on Belgia tüdruk, kes peale viit aastat Hispaanias koju tuli, siis vaatas, et ohoo, odavad piletid Mehhikosse ja nüüd juba pikemalt siin reisib ning läheb ka Kesk-Ameerikasse. Viimased paar nädalat reisisid kolm prantsusekeelset tüdrukut koos.

Mingi hetk kohtan peol ka Iisraeli venelannat Poli(na)t ja tema sõbrannat, kes ka eelmine õhtu siin olid ning kellega saan jätkata vene keele praktiseerimist. Omal ajal emigreerus ju palju venelasi Iisraeli, isegi kui nad tegelikult ei olnud juudipäritolu. Vene noori aga seljakotiga ringi reisimas ei kohta. Ka Poli ja ta sõbranna on siin lihtsalt puhkusel ning ööbivad hoopis 120 dollarit öö maksvas hotellis. Olgu mainitud, et voodikoht meie hostelis maksab 155 peesot ehk 12 dollarit.



Populaarne sõiduvahend turistide hulgas on saarel golfikäru

Kohalike majad mere ääres

Rannapromenaad

Majad on siin üsna värvilised

Täiskuupidu - belglanna Sophie ja šveitslannad Melanie ja Aline

Venelanna Poli(na)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar