neljapäev, 17. oktoober 2013

3. päev, 11. oktoober. Caine’i ning Areki ja Dorota lood

Saame hostelis tuttavaks malaislase Caine’iga (29) ja otsustame koos katuseterrassil paar õlut juua. Chuen töötas Malaisias pangas kliendinõustajana, kuid otsustas ühel päeval hakata reisima. Ta käis läbi kogu Aasia, koos vennaga Euroopa ja Venemaa. Tõsi, vennaga läksid nad tülli ja too lendas enne reisi lõppu tagasi.

Lätis, Leedus, Soomes käis ka, ainult Eesti jäi vahele. Ütles, et läbi CouchSurfingu on siiski Malaisias paari eestlasega tuttavaks saanud. Peale paari aastat reisimist läks ta koju tagasi. Olles aasta pangas töötanud, küsis, kas võib minna kuuks ajaks Aafrikasse puhkusele. Öeldi, et ei, korraga nii palju puhkust välja võtta ei tohi. Tuli siis töölt ära ja ra reisis kõigepealt Indiasse ning siis USAsse, kus töötas Malaisia restoranis 10 kuud, ostis auto ja sõitis 3 kuud ringi.

Kodus oli ta viimati 1,5 aastat tagasi. Nüüd aga plaanib reisida 6 kuuga läbi kogu Kesk- ja Lõuna-Ameerika ning seejärel 6 kuuga ka Aafrika. Kui raha otsa saab, siis vahepeal teha ka juhutöid. Tema eesmärk on näha 30. sünnipäevaks kogu maailma. Peale seda plaanib ta minna koju tagasi, kus tal on juba olemas korter, mille ta pangalaenuga ostis ja praegu välja üürib. Ja isegi väikse vaheltkasu teenib.

Kui me niimoodi seal terrassil õlut joome ja jutustame, siis liitub meiega ka Poola paarike. Arek (29) ja Dorota (28) on ka äsja tulnud Kanadast ja USAst ning plaanivad samuti kogu Kesk- ja Lõuna-Ameerika läbi reisida. Ainult et neil on selleks ette nähtud terve aasta. Euroopas töötasid nad Iirimaal, kogusid raha ning nüüd tööd teha ei plaani. Kuna meil on tore õhtu, siis otsustame ka järgmise päeva koos veeta.


Puuviljalett turul


Lõunasöök. Liha, mustad oad, avokaado salat. See punane kaste osutus üsna vürtsiseks.

Mexico Citys käib reede õhtul baarides vilgas elu

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar