laupäev, 15. november 2014

5. päev, 5. nov. Vinales, Eesti „tüdruksõbraga“ Kuuba muusik ja uued tutvused



Jätame Havanna selja taha ja sõidame bussiga 4 tundi Vinalesesse – väiksesse linnakesse, mis asub kuulsas tubakapõldude ja munajate mägede piirkonnas. Meie Havanna majutuse perenaise organiseeritud Vinalesse öömaja tädike on bussipeatusse meile vastu tulnud. Jõudnud tema majja, tervitatakse meid klaasi mangomahlaga.

Läheme tema soovitatud kohta õhtust sööma. Nagu igas endast lugupidavas söögikohas Kuubal, mängib ka seal õhtul ansambel. Bändi üks liige küsib meilt hiljem tavalise küsimuse: „Kust te olete pärit?“ Kuulnud vastust „Eestist“ hakkab ta seletama, et mängis 2 aastat tagasi Tallinki laeval Eesti-Rootsi liinil ja tal olevat isegi olnud Eestist üks nö tüdruksõber (paljudest), kellega nad mingi aja ka kirjutasid. Huvitav.

Õhtul läheme keskväljaku juures olevasse aeda, kus 1 CUC-ise pileti eest toimub iga õhtu show ja salsa tantsimine. Seal on nii kohalikke kui välismaalasi. Kuna hoolimata kolmapäeva õhtust on kõik lauad võetud, küsime paarilt endasuguselt (noorelt), kas võime nende lauda istuda. Nagu selgub, on sakslannad Sonja (29) ja Tina (30) rentinud siin (Hiina) auto ja sõidavad nagu meiegi 3 nädalat ringi. Ajame pikalt juttu ja lepime kokku, et läheme järgmine hommik koos 60 km eemal asuvasse randa. Lepime kokku täpse kokku saamise aja.

Valle de Vinales

Muusikud restoranis, vasakult teine oli Tallinki peal esinenud


Kuuba Aafrika-sugemetega tantsushow

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar