pühapäev, 19. juuli 2015

8. päev, 12. aprill. Kohalike tüdrukutega ringi kruiisimas



Juba varaõhtul hakkab pidu, kus esineb hindu-DJ Ravi. Saan seal tuttavaks paari arstitudengist hindutüdrukuga. Üks tüdrukutest, Anut räägib, et ta on 5. kursusel, kogu aeg ainult õpib, millegi muu jaoks tal aega pole. Sest Indias lihtsalt tuleb kogu aeg õppida (ja hiljem töötada), muidu kuskile ei jõua. 

Uurin ka India konservatiivsuse kohta meeste-naiste suhetes. Ta räägib, et see sõltub paljuski perekonnast. Mida jõukam pere, seda rohkem järgib vanu tavasid. Ütleb, et ka temal oli määratud abikaasa, kuid ta teatas, et tema ei kavatse selle mehega abielluda ja vanemad leppisid sellega. 

Samas olevat olnud hiljuti Indias juhtum, kus valge ülikooli professori ja väga jõukast perest tudengineiu vahel oli tekkinud romaan. Mis lõppes sellega, et professor sunniti riigist lahkuma ja tütarlaps määrati kõigepealt koduaresti. Siis tegi ta ema enesetapu. Ja ema enesetapu põhjustamises süüdistatuna võeti tütar kohtu alla.

Anut kutsub mind endaga kaasa ringi sõitma. Lähen. Sõidame ta väikse, kuid üsna uue Suzukiga  turistirikkasse Baga randa. Jalutame ja ajame juttu. Ta ei märkagi, et vahepeal on ta sõbranna 20 korda helistanud. Selgub, et ta on nende hotelli ukse taga ja soovib, et võtaksime ta ka peale. 

Koos sõidame tagasi Anjunasse ühe rannaklubi retropeole. Oleme tunnikese seal, seejärel viskavad nad mind koju ära. Ning sõidavad järgmisel päeval bussiga tagasi Mumbai lähistel asuvasse tudengilinna Punesse, et jätkata oma õpinguid. 

Baga küla oli palju rohkem urbaniseerunud kui väike Anjuna

Anutiga Baga rannas. Palju restorane ja erinevaid ärikaid, kes kogu aeg tülitasid

Anuti sõbranna, kelle nime ma ei mäleta. Ei, ma ei ole roolis - vasakpoolne liiklus on!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar